, ,

Kerstpakketten service van Het Theeplankje!

Op zoek naar een origineel kerstpakket dat speciaal voor jullie is samengesteld? Bij Het Theeplankje helpen we je graag verder met onze Kerstpakketten service! Ieder jaar sta je als bedrijf weer voor een enorme uitdaging; je wilt origineel zijn, verrassen, het moet allemaal binnen budget passen en het liefst wil je zo veel mogelijk ontzorgd worden. Laten dat nu net onze speerpunten zijn. We stellen samen, ontzorgen en verrassen; alles volledig naar jullie wensen!

Lokaal, duurzaam en custom made

We bieden graag een zo breed mogelijk assortiment aan. We werken hiervoor samen met diverse lokale ondernemers wat maakt dat we naast ons eigen assortiment ook diverse andere items aan kunnen bieden. Denk aan chocolade, bier, wijn, serveerplanken en meer. We kiezen waar kan voor duurzaam en veel producten kunnen gepersonaliseerd worden.

  • verse thee, theeplankjes, giftsets, giftboxen en accessoires
  • gepersonaliseerd
  • diverse andere items zoals chocolade, wijn en meer

Het Theeplankje; uniek, handgemaakt en origineel

Het Theeplankje is een heerlijke theeproeverij met 6 soorten losse thee. Geef het plankje een mooi plekje in huis en geniet keer op keer van een heerlijk theemomentje. Creëer een moment voor jezelf, en laat ook vrienden en familie mee proeven en genieten. Ontdek de theeën van Het Theeplankje en ervaar de uiteenlopende geuren, kleuren en smaken. Laat jezelf en anderen verwarmen met deze bijzonder fijne theeën! Ook verkrijgbaar in een Favoriet en Deluxe variant. Wist je dat? Ieder theeplankje met de hand wordt gemaakt? Je geeft dus niet alleen een origineel maar ook een uniek item cadeau! Lees er hier alles over!

Lottea assortiment; thee met een verhaal

Het Lottea assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Dit maakt de theeën uniek en uitermate geschikt om cadeau te geven!

Cadeausets en accessoires; van lief klein setje tot theezeefje en meer!

Een theeproeverij met 3 buisjes heerlijke thee of een luxe giftbox met 8 zakjes thee, theemokken én prachtige droogbloemen? Bij Het Theeplankje vind je originele en met zorg samengestelde theecadeaus voor ieder moment. Uiteraard ook weer geheel zelf samen te stellen.

Tegeltjes met tekst

Wist je dat? We ook een breed assortiment aan unieke, handgemaakte keramiek tegeltjes hebben? Deze tegeltjes zijn natuurlijk perfect om te laten personaliseren. Zo maak je jullie pakket nóg een beetje specialer!

We zijn er klaar voor!

Doordat we bij Het Theeplankje alles in eigen beheer doen zijn we flexibel en kunnen we aan veel wensen voldoen. We maken en verpakken alles met heel veel liefde zelf. Ben je op zoek naar 1, 10, 100 of meer pakketten? Een pakket met 1 zak thee of een luxe pakket met thee, accessoires, wijn en meer? Alles kan! Interesse in meer informatie over onze Kerstpakketten service? Neem even contact met ons op en we helpen je heel graag verder!