Onze
Thee
Lottea thee assortiment sfeerbeeld grote zakken uitgesneden
Onze
Thee
Lottea thee assortiment sfeerbeeld grote zakken uitgesneden
 • Heerlijke smaken

  Naast een basis, zoals Groene thee Sencha, bevatten de theeën toegevoegde ingrediënten die iedere thee een eigen smaak geeft. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van rijke aroma’s om de smaak nog verder te intensiveren. Zo zit ieder kopje Lottea thee bomvol smaak!

 • Ingrediënten

  De theeën van Lottea hebben allemaal een bijzondere samenstelling met al even bijzondere smaken. Alle ingrediënten vind je op de verpakking. 

 • Vrij van allergenen

  Indien mogelijk zijn alle theeën vrij van allergenen (bestanddelen die allergische reacties kunnen opwekken). Wanneer een thee wel een allergeen bevat dan staat dit duidelijk op de verpakking aangegeven.

 • Vrij van suiker

  De theeën van Lottea bevatten geen toegevoegde suikers. Soms bevat het een ingrediënt dat van nature suiker bevat, zoals ananas. Wanneer dit het geval is dan wordt dit duidelijk op de verpakking aangegeven.

 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

  Thee is in principe geschikt voor vegetariërs en veganisten. Soms bevat een thee toegevoegingen waardoor deze niet geschikt is voor vegetariërs en/of veganisten. Wanneer dit het geval is dan staat dit duidelijk op de verpakking aangegeven. 

 • Bewaring

  De thee bewaar je het beste droog, koel en donker. 

 • Zetadvies

  Voor iedere thee geldt een eigen zetadvies; groene thee heeft bijvoorbeeld een minder lange trektijd nodig dan zwarte thee. Ook heeft iedere thee een eigen temperatuur waarbij de smaak het beste tot ontplooiing komt. Lees er hier alles over! Het zetadvies vind je tevens op de verpakking. 

 • Lotnummer en houdbaarheid

  Iedere thee heeft een eigen lotnummer (een uniek nummer dat wordt toegekend aan een bepaalde theeproductie) en houdbaarheidsdatum. Deze vind je op de onderzijde van de buisjes of op de verpakking. 

Wat maakt Lottea bijzonder?

Het Lottea assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals ‘Ik heb je Lief thee’, een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel en ‘In Vuur en Vlam thee’, een krachtige, aanbiddelijke Rooibos thee met cacao nibs en kokos. Dit maakt de theeën uniek en uitermate geschikt om cadeau te geven! Alle theeën zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingseenheden: een grote stazak, een proefzakje en een buisje. Zo kun je eindeloos uitproberen en proeven. Geniet ervan!

Bekijk hier het volledige Lottea thee assortiment!

Wat maakt Lottea bijzonder?

Het Lottea assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils.

Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals ‘Ik heb je Lief thee’, een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel en ‘In Vuur en Vlam thee’, een krachtige, aanbiddelijke Rooibos thee met cacao nibs en kokos. Dit maakt de theeën uniek en uitermate geschikt om cadeau te geven!

Alle theeën zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingseenheden: een grote stazak, een proefzakje en een buisje. Zo kun je eindeloos uitproberen en proeven. Geniet ervan!

Bekijk hier het volledige Lottea thee assortiment!

0
  0
  Mijn winkelmandje
  Hi! Je mandje is nog leeg