Inspiratie voor bijzondere thee cadeau sets

Wist je dat? Het Lottea thee assortiment zo is samengesteld dat iéder zakje thee geschikt is om cadeau te geven? Iedere thee draagt een verhaal, een boodschap met zich mee. Voor iedere gelegenheid is er wel een cadeausetje samen te stellen. Hieronder enkele voorbeelden en ideetjes!

 • Verjaardag

  Verras de jarige met een feestlijk theepakketje! Met de Hieper de Piep thee en de Tijd voor Feest thee zijn er eigenlijk geen slingers meer nodig! Voorzie het pakketje van theefilterzakjes en een wenskaart en laat hem direct bij de jarige bezorgen. Hieperdepiep, HOERA! Deze suggestie bestellen? Klik dan hier!

 • Denken aan

  Laat je vriend(in), collega of familielid weten dat je aan hem of haar denkt! Een lieflijk theeproeverijtje van 3 lekkere theetjes geeft hen een fijn gevoel. Combineer de Dit Moment is voor Jou thee samen met de Rots in de Branding en de Om Nooit te Vergeten thee, voeg een zakje theefilterzakjes toe en de ontvanger zal aangenaam verrast zijn! Bestel deze suggestie hier.

 • Zwangerschap

  Een zwangerschap is een mooie, bijzondere en spannende periode in het leven. Een zwangere mag niet onbeperkt cafeïne innemen (lees daar meer over in deze blog), maar Rooibos thee mag sowieso. De Omarm en Verwarm me thee; een hartverwarmende, geruststellende Rooibos thee met chocolade en kaneel stukjes en de Nieuw Leven thee; een zachte Rooibos thee vol levensvreugde, met citroengras, sinaasappel en korenbloem zijn 2 heerlijke theeën om de zwangere mee te feliciteren! Met een persoonlijke wenskaart maak je er een echt cadeautje van! Wil je dit idee bestellen? Klik dan hier.

 • Beterschap

  Is je sportmaatje ziek? Of heeft je vriend(in) zijn of haar been gebroken? Dan wil je hem of haar natuurlijk een hart onder de riem steken en beterschap wensen! Maak een pakketje van buisjes Knap Maar Gauw Op thee, Warme Opkikker thee, en Kop Opperdepop thee en natuurlijk een mini droogbloemboeketje. Een theeproeverij van deze drie theetjes laat de zieke zich in no time beter voelen! Bestel dit idee hier.

 • Geboorte

  Een nieuw wezentje op de wereld zetten is natuurlijk een prachtige prestatie van de nieuwbakken paps en mams! Tegelijkertijd is het een spannende en een ietwat vermoeiende periode. Naast een cadeautje voor het kleine wondertje is het altijd attent om ook aan een presentje voor de papa en mama te denken! Geef ze 3 grote zakken thee (Tot de Maan en Terug thee, Nieuw Leven thee en Dit Moment is voor Jou thee), theefilterzakjes en een maatlepel cadeau en ze kunnen de komende tijd hopelijk af en toe even een rustmomentje pakken en genieten van een heerlijk kopje thee! Ook fijn voor al het bezoek natuurlijk. Bestel deze set hier. 

 • Succes wensen

  Er zijn altijd wel momenten waarbij je iemand graag even succes wilt wensen! Naast Het Theeplankje Succes is het ook leuk om iemand blij te maken met de speciale Toi Toi Toi thee; een hoopvolle, succes wensende Zwarte thee met bergamot aroma, sinaasappel en korenbloem. Samen met Het Droogbloemboeketje Succes is dit een leuke combinatie om iemand te verrassen. Bestel de combi hier. 

 • Sterrenkindje

  Wanneer iemand die dicht bij je staat een kindje verliest dan voel je je vaak machteloos en weet je niet hoe je diegene kan helpen. Op de website van Vlinderkusje vind je heel veel mooie en speciale troostgeschenken. In de maanden na het verlies van onze Lotte kwam ik dit en vele andere initiatieven tegen en daarmee begon eigenlijk mijn eigen initiatief tot deze webshop. Onder de merknaam Lottea was de eerste thee die ik bedacht de Boven de Wolken thee. Later kwamen daar (onder andere) ook de Troost thee en de Tot de Maan en Terug thee bij. Met deze drie theetjes samen in een pakketje met een liefdevol mini droogbloemboeketje kun je de ouders kracht geven en laten weten dat je aan hen denkt in deze onmenselijk verdrietige periode. Bestel het pakektje hier.

 • Nieuwe woning

  Happy new home! Gaan je vrienden verhuizen? Krijgen je oom en tante de sleutel van hun nieuwe paleisje? Geef ze een warm welkom in hun nieuwe stulpje en bestel een gezellig thee pakket! Kennis maken met de nieuwe buren onder het genot van een kopje Lekker Leuten of Even Bijkletsen thee is natuurlijk een leuke binnenkomer. Voeg theefilterzakjes en een Lottea thee maatlepel toe zodat ze direct aan de slag kunnen met het zetten van eindeloos veel lekkere kopjes thee! Je besteld deze suggestie hier.

 • Huwelijk

  Hulde aan het bruidspaar! Na alle champagne heeft het nieuwe echtpaar vast behoefte aan een ontspannend kopje Dit Moment is voor Jou thee. Het was een feest Om Nooit te Vergeten (thee)! Maar hee, ze zijn wel super verliefd natuurlijk! Dus ook graag een beetje pit. Voeg ook de In Vuur en Vlam thee toe en je liefdes thee pakketje is compleet! Vergeet niet een persoonlijke boodschap toe te voegen. Bekijk deze set hier.

 • Nieuwe baan

  Een nieuwe uitdaging voor de boeg; leuk maar ook super spannend! Nog even opladen voordat het nieuwe avontuur begint! Een theeproeverij van drie theetjes is een perfect cadeautje om iemand succes te wensen met zijn of haar nieuwe baan. Wat dacht je van deze combi? Toi Toi Toi thee, Trotser dan Trots thee en de Hieper de Piep thee! Kaartje erbij en versturen maar! Dit pakketje kun je hier bestellen.

 • Vriendschap

  ‘Echte vriendinnen die hoeven niets te zeggen, die weten het gewoon’. Het Theeplankje Vriendschap is een theeproeverij met 6 soorten losse thee en een prachtig droogbloemboeketje. Is je vriendin een ‘die-hard’ theeleut? Dan kan ze met deze set even vooruit! Drie grote zakken thee (Even Bijkletsen thee, Omarm en Verwarm me thee en de Rots in de Branding thee), theefilterzakjes en een Lottea thee maatlepel; een perfect cadeau om je trouwe vriendin in het zonnetje te zetten. Altijd als cadeau verpakt en rechtstreeks naar de ontvanger te sturen. Bestel deze lieve set hier.

 • Liefde

  Can you feel the love? De liefde spat van deze cadeauset af! Combineer het Droogbloemboeketje Liefde met twee liefdevolle theetjes en laat de ontvanger maar blozen! In het pakketje doen we een proefzakje Ik Heb je Lief thee; een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel, en een proefzakje In Vuur en Vlam thee; een krachtige, aanbiddelijke Rooibos thee met cacao nibs en kokos. Bestel het setje hier.

 • Bedanken

  Bedankt Juf voor het leuke schooljaar! Bedankt tante voor al je hulp de afgelopen maanden! Bedankt mama dat je er altijd voor me bent! Bedanken; we zouden het misschien wat vaker moeten doen. Bedank met thee! We maken er een dankbaar pakketje van met drie buisjes thee (Rots in de Branding thee, Om Nooit te Vergeten thee en Ik Heb je Lief thee) en een mooi mini droogbloemboeketje. Bestellen kan hier.

 • Condoleance

  Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt. Afscheid nemen van onze dierbaren is moeilijk, verdrietig, en doet veel pijn. Verzacht de pijn met heel veel liefde en aandacht. Een schrale troost is een klein cadeautje, maar je laat er wel mee weten dat je aan diegene denkt. Met een opbeurend droogbloemboeketje samen met twee lekkere theeën (Troost thee en Warme Opkikker thee) in een pakketje kun je de ontvanger hopelijk een kleine beetje steun bieden. Bestel deze suggestie hier.

Altijd als cadeau verpakt

Al je (zelf samengestelde) cadeausets worden altijd als cadeau verpakt en kun je rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen. Al bovenstaande suggesties passen in een brievenbusdoosje, dus het pakketje kan altijd worden bezorgd. Zo is er dus voor echt iedere gelegenheid en voor ieder moment een thee cadeau mogelijk. Thee; altijd een goed idee!

Mocht je er met bovenstaande tips toch nog niet helemaal uitkomen dan laat me dit gerust weten! Samen bedenken we het perfecte thee cadeau! Contact met me opnemen kan via de chatfunctie op de website of kijk hier voor andere mogelijkheden.

0
  0
  Mijn winkelmandje
  Hi! Je mandje is nog leeg