,

Een thee cadeautje voor mama!

Op zoek naar een origineel thee cadeautje voor je mama? Bij Het Theeplankje vind je écht leuke, unieke en originele cadeaus voor de allerliefste mama’s (en oma’s, schoonmama’s, stiefmama’s, bonusmama’s, wensmama’s, sterrenmama’s en papamama’s) van Nederland en België! Nieuw in ons assortiment is de Giftset Theeproeverij ‘Mijn Mama’! Een origineel cadeautje met verse thee en lieve droogbloemetjes. Naast deze Giftset hebben we nog veel meer originele cadeaus voor Moederdag. Wat dacht je van een ‘Mama’s Theeplankje’ of een ‘Giftbox Deluxe Om van te houden’? In deze blog ontdek je welke originele thee cadeaus we hebben voor alle lieve mama’s van Nederland en België.

Thee Giftsets- en boxen

Nieuw in ons assortiment is de Giftset Theeproeverij ‘Mijn Mama’. De giftset bevat 3 verschillende soorten thee in mooie buisjes. Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Het bevat de Rots in de Branding thee; een dankbare, moedige Witte thee met citroengras, vijg en vanille, de Trotser dan Trots thee; een uitblinkende, triomfantelijke Oolong thee met dadel, vijg en physalis en de Ik Heb je Lief thee; een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel. Met deze theetjes heb je nauwelijks woorden nodig om je moeder te vertellen dat ze de aller-, aller-, allerliefste is!

De Giftset Theeproeverij ‘Mijn Mama’ is het perfecte thee cadeautje voor Moederdag en bevat:

  • 3 buisjes met losse thee (voor ongeveer 4-5 kopjes thee per buisje)
  • een prachtig mini droogbloemboeketje
  • 15 theefilter zakjes

Naast deze Giftset vind je bij Het Theeplankje nog tal van Giftsets- en boxen meer. Wat dacht je van onze Giftbox Deluxe ‘Om van te houden’? Het is dé thee giftbox om verliefd op te worden! Met heel veel thee, 2 unieke Lottea theemokken én een Lottea thee maatlepel. Hier maak je jouw mama meer dan blij mee. Bekijk hier alle Giftsets- en boxen.

Het Theeplankje

Naast de vele thee Giftsets- en boxen kun je jouw mama ook verrassen met een uniek theeplankje. Het Theeplankje is een handgemaakt houten plankje met daarop 6 buisjes heerlijke verse thee en een prachtig, duurzaam droogbloemboeketje. Geef Het Theeplankje een mooi plekje in huis en creëer een moment voor jezelf, en laat ook vrienden en familie mee proeven en genieten. Door de heerlijke smaken van de bijzondere theeën en het prachtige droogbloemboeketje is dit Theeplankje hét cadeau voor iedere theeliefhebbende moeder! Met deze theeproeverij geef je een ware theebeleving cadeau waar je mama (en oma, tante, vriendin, etc…) met volle teugen van zal genieten. Het Theeplankje is verkrijgbaar in verschillende thema’s waaronder Liefde, Vriendschap en Bedanken.

Theeplank Deluxe

‘Grote zus’ van Het Theeplankje is onze Theeplank Deluxe. Hierop vind je 6 grote glazen bewaarpotten thee en een groot droogbloemboeket. In dit pakket zitten ook theefilter zakjes en een houten thee maatlepel. Onze Theeplank Deluxe is de ultieme manier om verse thee te presenteren, bijvoorbeeld bij je thuis, in je horeca gelegenheid of salon. Kies je favoriete theesmaken en stel de theeplank helemaal zelf samen!

Special edition: Mama’s Theeplankje

Bijzonder, origineel én persoonlijk; Mama’s Theeplankje! Verras jouw allerliefste moeder dit jaar met dit unieke theeplankje. Je kiest zelf het favoriete theesmaakje van je moeder zodat zij kan genieten van vele heerlijke kopjes verse thee. Is je moeder een groene thee drinkster? Ga dan bijvoorbeeld voor de Dit Moment is voor Jou thee; een ontspannende, kalmerende Groene thee met kamille en aardbei. Drinkt ze liever zwarte thee? Dan is de Ik Heb je Lief thee wellicht wat voor haar; een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel. Bekijk hier alle theeën uit het Lottea assortiment en kies je moeders favoriet (noteer je keuze in de bestelnotities). Het Mama’s Theeplankje bevat:

  • 1 soort losse thee naar keuze in mooie glazen bewaarpot (een pot bevat zo’n 50 gram thee, goed voor minimaal 25 kopjes thee per pot)
  • een handgemaakt houten plankje inclusief unieke ‘Mama’s Theeplankje’ gravering
  • een nostalgische Lottea theemok
  • een originele Lottea thee maatlepel
  • een handig Lottea theezeefje
  • een prachtig, duurzaam droogbloemboeket

Lottea thee assortiment

Het Lottea thee assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals Ik heb je Lief thee; een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel en de In Vuur en Vlam thee; een krachtige, aanbiddelijke Rooibos thee met cacao nibs en kokos. Dit maakt de theeën uniek en uitermate geschikt om cadeau te geven! Alle theeën zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingseenheden: een grote stazak, een proefzakje en een buisje. Zo kun je eindeloos uitproberen en proeven. 

Jouw mama verrassen met Moederdag zal met deze tips van Het Theeplankje geen probleem meer zijn! Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op!