,

Brievenbus cadeaus: super populair!

Een groot voordeel van cadeaus versturen die door de brievenbus passen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Mede door de Corona crisis is het aantal cadeautjes door de brievenbus explosief gestegen. Zo ongeveer alle grote cadeau websites bieden inmiddels een aparte categorie brievenbus cadeaus aan.

Een echte verrassing!

Wat is er leuker dan na een lange dag thuis komen een cadeautje op je deurmat te vinden? Veel mensen zullen het ontvangen van een cadeautje door de brievenbus als échte verrassing ervaren.

Cadeautjes rechtstreeks naar de ontvanger

Het Theeplankje richt zich voor een groot deel op producten die door de brievenbus passen. Alle items worden als cadeautje verpakt en kunnen uiteraard rechtstreeks naar de ontvanger worden verstuurd.

Het Theeplankje, handgemaakt en uniek!

‘Het Theeplankje’ bestaat uit een handgemaakt houten plankje, 6 buisjes losse thee en een prachtig, duurzaam droogbloemboeketje. We verpakken de glazen buisjes zo dat ze goed beschermd zijn tegen breuk en dus niet kapot zullen gaan. We gebruiken speciale beschermfolie voor de buisjes en het pakketje wordt opgevuld met speciaal materiaal dat voorkomt dat onderdelen kunnen gaan schuiven. Op deze manier is Het Theeplankje dus een super origineel en bijzonder cadeau, dat ook nog eens door de brievenbus past! Het Theeplankje is verkrijgbaar in 6 verschillende thema’s.

Eindeloos veel mogelijkheden

Op hettheeplankje.nl vind je nog veel meer producten zoals cadeausets, losse thee in verschillende verpakkingseenheden, thee accessoires en droogbloemboeketjes. De cadeausets zijn er in verschillende varianten, zoals de Giftset Theeproeverij ‘Toegewijd’ en de Giftset Theeproeverij ‘Lekker Knus’. De droogbloemboeketjes zijn verkrijgbaar in 6 varianten, ieder met een eigen thema. Al deze items worden als cadeautje verpakt, kunnen rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd én passen door de brievenbus! Ook wanneer je grote zakken losse thee besteld, dan passen deze meestal in een brievenbuspakketje. Wanneer je 4 of meer grote zakken besteld dan worden deze verzonden als pakketje.

Kortom, Het Theeplankje biedt een ruim brievenbus assortiment, met mooie, bijzondere en handgemaakte thee cadeaus, theeën, cadeausets en droogbloemboeketjes!

Het Theeplankje, met liefde gemaakt, met liefde gegeven.