, ,

Juf en meester cadeautjes

juf en meester cadeautjes

Een bedankje voor de juf of meester nodig? Bij Het Theeplankje hebben we diverse juf en meester cadeautjes. Van een heerlijke zak ‘Duizendmaal Dank’ thee tot een handgemaakt tegeltje met opdruk ‘Super Juf’ en van Het Theeplankje Bedanken tot een cadeauset met toffe ‘Liefste Juf’ hanger. In deze blog lees je al onze tips!

Het Theeplankje Bedanken

Geef een plankje vol dankbaarheid cadeau! Deze theeproeverij bevat 6 soorten losse thee en is hét cadeau om jouw juf of meester te bedanken voor een jaar lang goede zorgen. Het Theeplankje Bedanken bevat 6 heerlijke theeën. Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals de Trotser dan Trots thee; een uitblinkende, triomfantelijke Oolong thee met dadel, vijg en physalis, en de Om Nooit te Vergeten thee; een memorabele, dankbare Zwarte thee met kiwi plakjes, lavaswortel en passiebloem. Door de heerlijke smaken van de bijzondere theeën en het prachtige droogbloemboeketje is dit Theeplankje een super origineel cadeau voor je juf of meester! Het Theeplankje Bedanken bevat 6 soorten losse thee (voor ongeveer 4-5 kopjes thee per buisje), een handgemaakt houten plankje om de buisjes op te plaatsen, een prachtig droogbloemboeketje en 25 gratis theefilter zakjes!

Duizendmaal Dank thee

Zeg het met thee! Onze Duizendmaal Dank thee is een erkentelijke, bewonderende Groene thee met dadel, rozenkransje en rozenblaadjes. De basis van deze gearomatiseerde Duizendmaal Dank thee is Groene Thee China Sencha: een zachte groene thee van hoge kwaliteit, met een rijke maar milde smaak. China Sencha thee heeft een mooi lichtgroen, strookvormig blad. Het vormt een mooie basis voor de andere ingrediënten in deze thee en laat alle smaken tot volle ontwikkeling komen. Naast Groene thee China Sencha bevat deze thee dadel, rozenkransje en rozenblaadjes. Deze premium melange met ingrediënten van duurzame teelt en natuurlijke aroma’s heeft een bijzondere smaak en een heel eigen karakter. Verkrijgbaar in een proefzakje, grote zak en buisje! Altijd als cadeau verpakt.

Cadeauset met houten hanger

‘Lieve juf, bedankt voor het fijne schooljaar!’ Tegen het eind van het schooljaar is het weer de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een leuke attentie voor de juf (of meester) om haar te bedanken voor de goede zorgen. Een origineel cadeautje als blijk van waardering en ook als leuk aandenken voor de juf. We hebben een speciale cadeauset samengesteld met een grote zak thee en een super leuke hanger van hout met de tekst ‘Liefste Juf’. De hanger bevat een leren touwtje zodat deze aan bijvoorbeeld tas of sleutelbos gehangen kan worden. Om de juf te bedanken bevat deze giftset onze Duizendmaal Dank thee; een erkentelijke, bewonderende Groene thee met dadel, rozenkransje en rozenblaadjes. Uiteraard ook verkrijgbaar in een ‘Liefste Meester’ variant.

Tegeltje met tekst ‘Super Juf’ of ‘Super Meester’

Uniek keramiek tegeltje met opdruk ‘Super Juf’, geheel in Lottea stijl, met veel liefde handgemaakt voor alle lieve juffen van het land! Het Lottea Tegeltje, of moeten we zeggen, ‘THEEgeltje’, is een handgemaakt, keramiek tegeltje vervaardigd in Spanje. Geheel in Lottea stijl, passend bij ons smaakvolle (thee) assortiment. Het zijn egale tegeltjes met een levendig oppervlak en mooie kleurnuances. De tegeltjes hebben een afmeting van 10 x 10 cm en zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, zacht (oud)roze en zacht (licht)groen. De tegeltjes worden voorzien van leuke, grappige of lieve teksten. Lottea Tegeltje ‘Super Juf’: een origineel bedankje voor de allerliefste juf! Ook verkrijgbaar met de tekst ‘Super Meester’. Wil je een tegeltje personaliseren met een eigen tekst? Dat kan! Neem even contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Een (thee)pakket op maat

Liever een (thee)pakket op maat samenstellen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem even contact met me op en ik help je graag verder. Zo vind je bij ons altijd de leukste juf en meester cadeautjes!