Op zoek naar originele beterschap cadeaus? Bij Het Theeplankje helpen we je graag verder. Of je nu iemand beterschap wilt wensen vanwege een gebroken been of vanwege langdurige ziekte; bij ons vind je de beterschap cadeaus die je zoekt. In deze blog geef ik je diverse tips voor een bijzonder, origineel beterschap cadeau!

Het Theeplankje Beterschap

Geef een plankje vol opbeurende theetjes cadeau! Het Theeplankje Beterschap is een theeproeverij met 6 soorten losse thee. Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals de Knap Maar Gauw Op thee; een opfleurende, beterschap wensende Groene thee met dadel, peer en roze peper, en de Kop Opperdepop thee; een opbeurende, positieve Groene thee met kaneel, dadel en kweepeer. Geef Het Theeplankje een mooi plekje in huis en creëer een moment voor jezelf, en laat ook vrienden en familie mee proeven en genieten. Door de heerlijke smaken van de bijzondere theeën en het prachtige droogbloemboeketje is dit Theeplankje hét cadeau om iemand je liefste beterschapswensen over te brengen! Met deze theeproeverij geef je een originele theebeleving cadeau!

Het Theeplankje Opbeuren

Wil je iemand graag een hart onder de riem steken? Ook daar hebben we een Theeplankje voor! Met Het Theeplankje Opbeuren geef je een plankje vol kracht en positiviteit cadeau! Het bevat onder andere onze Troost thee; een steunende, kracht gevende Groene thee met gember, citroengras en ginseng. Ook bevat dit theepakket een handgemaakt houten plankje om de buisjes op te plaatsen, een duurzaam droogbloemboeket en theefilter zakjes!

Benieuwd naar al onze Theeplankjes? Bekijk ze hier!

Giftset Theeproeverij ‘Word snel beter!’

Is je sportmaatje ziek? Of heeft je vriend(in) zijn of haar arm gebroken? Dan wil je hem of haar natuurlijk een hart onder de riem steken en beterschap wensen! De cadeauset bevat 3 verschillende soorten thee in mooie buisjes. Zoals de Warme Opkikker thee; een kruidige, intense Chai thee met kaneel stukjes, anijs en kruidnagel. Kortom: een theeproeverijtje om gauw mee op te knappen! De Giftset bevat 3 buisjes met losse thee (voor ongeveer 4-5 kopjes thee per buisje), een prachtig mini droogbloemboeketje en 15 theefilter zakjes.

Giftbox Deluxe ‘Knap Maar Gauw op’

Met de Giftbox Deluxe Knap Maar Gauw Op voel je je binnen no-time weer stukken beter! Deze speciale beterschaps cadeaubox zit bomvol opbeurende theetjes, een heerlijk potje Nederlandse zomerhoning en nog veel meer! Een ware weldaad voor lichaam en geest. Naast 5 heerlijke theetjes zit er in deze beterschaps theebox een potje Nederlandse zomerhoning en een Lottea Honinglepel. De honing komt van onze lokale Imerij De Linde uit Olland. In deze blog lees je meer over de honing en de wondere wereld van bijen. De theetjes, al dan niet met honing, kun je drinken uit de originele Lottea Theemok. De Lottea Theemok wordt gemaakt van metaal voorzien van een gesmolten glaslaagje (ook wel emaille genoemd). Hierdoor zijn de kopjes enorm sterk en houden ze je favoriete thee extra lang warm! Voorzien van origineel Lottea design ‘Gevuld met Liefde’. Geef de Giftbox Deluxe Knap Maar Gauw Op aan iemand die wel wat beterschap kan gebruiken!

Benieuwd naar onze andere Giftsets? Je vindt ze hier!

Een theepakket op maat

Liever een theepakket op maat samenstellen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem even contact met me op en ik help je graag verder.