,

Op maat gemaakt kerstpakket

Wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerd en op maat gemaakt kerstpakket? Ontdek de kerstpakketten service van Het Theeplankje! Op zoek naar een origineel kerstpakket dat speciaal voor jullie is samengesteld? Bij Het Theeplankje helpen we je graag verder. Lokaal, duurzaam en custom made; dat is waar we voor staan. We steunen lokale ondernemers, kiezen waar kan voor duurzaam én alle items kunnen gepersonaliseerd worden. We stellen samen, ontzorgen en verrassen; alles volledig naar jullie wensen!

Talloze mogelijkheden

Een kerstpakket met een Theeplankje, een gepersonaliseerde Theemok en Draagtas? Of liever een kerstpakket met heel veel thee en chocolade? Alles kan! Ook voor andere items zoals openers, sokken, servereplanken of truien kun je bij ons terecht. Een op maat gemaakt kerstpakket; helemaal zoals jullie dat graag willen. Voor ieder budget is er een kerstpakket samen te stellen.

Met liefde gemaakt, met liefde gegeven

‘Met liefde gemaakt, met liefde gegeven’; dat is waar Het Theeplankje voor staat. En dat geldt ook voor de Kerstpakketten! Neem voor meer informatie even contact met me op.

  • Handgemaakte houten theeplankjes of andere houten items
  • Heerlijke verse thee, thee met een verhaal! Keuze uit ruim 30 smaken
  • Diverse (thee) accessoires zoals theemokken, theezeefjes, katoenen draagtassen en meer
  • Personalisatie is mogelijk
  • Ook aanvullende producten mogelijk zoals chocolade, truien en openers

Samen stellen we het perfecte kerstpakket samen!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ik help je graag verder! Samen stellen we het perfecte kerstpakket voor jullie samen met bijvoorbeeld onderstaande items.

  • Custom made lasering plankjes
  • Prachtige, duurzame droogbloemboeketten
  • De heerlijkste verse theeën
  • Theemokken, draagtassen & meer met eigen logo

Nieuw! Jullie eigen thee!

Hoe leuk zou het zijn om jullie ‘eigen’ thee in een pakket te verwerken? Nieuw! Het Theeplankje biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om zelf een eigen thee samen te stellen! Welke smaken horen bij jullie bedrijf, stad of regio? Kies de theesoort, ingrediënten en naam en ik ga voor je aan de slag! Nieuwsgierig? Stuur me even een mailtje en ik neem graag contact met je op.