,

Een theeplank in de zak van Sinterklaas

Nog een aantal weken en Sinterklaas is weer in het land! Voor velen een tijd van gourmetten met de familie en surprise avondjes! Zodra de lootjes getrokken zijn kan er nagedacht worden over rijmpjes en cadeautjes. Dat laatste wil nog wel eens voor problemen zorgen want… hoe kom je dit jaar nu weer origineel uit de hoek? No worries, dit jaar wordt het je makkelijk gemaakt; een theeplank van Het Theeplankje maakt iedereen blij!

Het Theeplankje

Het Theeplankje is een heerlijke theeproeverij met 6 soorten losse thee. Geef het plankje een mooi plekje in huis en geniet keer op keer van een heerlijk theemomentje. Creëer een moment voor jezelf, en laat ook vrienden en familie mee proeven en genieten. Ontdek de theeën van Het Theeplankje en ervaar de uiteenlopende geuren, kleuren en smaken. Laat jezelf en anderen verwarmen met deze bijzonder fijne theeën! Het Theeplankje is verkrijgbaar in 6 verschillende thema´s: Liefde, Vriendschap, Bedanken, Iets te vieren, Succes en  Opbeuren.

Een originele manier om thee te presenteren

Een theeplank is een leuke manier om verse thee te presenteren aan de hele familie. Het Theeplankje is een ontzettend toffe eyecatcher op je (eet)tafel en zal voor veel verraste gezichten zorgen!

Wist je dat?

De theeplanken van Het Theeplankje met de hand worden gemaakt uit berken multiplex hout? Gebruik van dit hout voor een theeplank heeft vele voordelen:

  • Het heeft een mooie uitstraling en past in ieder interieur
  • Berken is een overvloedige houtsoort: er vindt geen vernietiging of verstoring van de biodiversiteit plaats wanneer het wordt gekapt
  • Deze houtsoort is veilig, sterk en licht in gewicht; ideaal eigenschappen voor een theeplank
  • Het hout barst of splijt niet; je theeplank gaat dus jarenlang mee!

Wat maakt een theeplank van Het Theeplankje zo bijzonder?

Met een theeplank van Het Theeplankje maak je iedere theeliefhebber héél erg blij! Het is origineel, ontzettend leuk om te geven én te krijgen en de theetjes zijn natuurlijk super lekker. Het Theeplankje wordt altijd als cadeautje verpakt, kan rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd én past perfect in de zak van Sinterklaas! Zijn de buisjes leeg? Geen probleem! Klik hier en bestel direct nieuwe buisjes óf extra voordelige navulzakken van je favoriete smaken!

Het Lottea thee assortiment

Alle theetjes op de theeplanken van Het Theeplankje zijn ook los verkrijgbaar in grote en kleine stazakken. Het Lottea assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals ‘Dit Moment is voor Jou thee’, Een ontspannende, kalmerende Groene thee met kamille en aardbei, en ‘In Vuur en Vlam thee’, een krachtige, aanbiddelijke Rooibos thee met cacao nibs en kokos. Dit maakt de theeën uniek en ook uitermate geschikt om cadeau te geven!