,

Het Theeplankje Vriendschap

Je beste vriendin bedanken omdat ze altijd voor je klaar staat? Verras haar op een originele manier en geef een theeplank van Het Theeplankje cadeau! Het Theeplankje is een originele theeproeverij met maar liefst 6 soorten heerlijke thee. Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Alle theeplanken van Het Theeplankje worden met de hand gemaakt en zijn dus ook nog eens uniek! De theeplanken zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s waaronder een theeplank in thema Vriendschap. In deze blog lees je er alles over!

Een theeplank op tafel; een echte eyecatcher!

Wat is er leuker dan verse thee te presenteren tijdens een gezellige vriendinnenavond? Maak de blits met een theeplank van Het Theeplankje! Een theeplank is een originele manier om verse thee te presenteren aan je gasten. Dit kan overal zijn; thuis op je keukentafel, op je werk of tijdens een high-tea. Op een theeplank van Het Theeplankje staat altijd een mooi en duurzaam droogbloemboeketje en kan dus als vast item blijven staan!

Wist je dat?

De theeplanken van Het Theeplankje met de hand worden gemaakt uit berken multiplex hout? Gebruik van dit hout voor een theeplank heeft vele voordelen:

  • Het heeft een mooie uitstraling en past in ieder interieur
  • Berken is een overvloedige houtsoort: er vindt geen vernietiging of verstoring van de biodiversiteit plaats wanneer het wordt gekapt
  • Deze houtsoort is veilig, sterk en licht in gewicht; ideaal eigenschappen voor een theeplank
  • Het hout barst of splijt niet; je theeplank gaat dus jarenlang mee!

Verschillende theeplanken

Bij Het Theeplankje vind je theeplanken in verschillende thema’s waaronder Vriendschap, Bedanken en Liefde. In deze blog ga ik dieper in op de theeplank met als thema Vriendschap.

Het Theeplankje Vriendschap

Laat je vriendin weten hoeveel ze voor je betekent en geef een plankje vol liefde en vriendschap cadeau! Het Theeplankje Vriendschap is een heerlijke theeproeverij met 6 soorten losse thee. Geef het plankje een mooi plekje in huis en geniet keer op keer van een heerlijk theemomentje. Creëer een moment voor jezelf, en laat ook vrienden en familie mee proeven en genieten.

Het Theeplankje Vriendschap bevat de volgende 6 theetjes:

Even Bijkletsen thee: een gezellige, kletsgrage Groene thee met rozenblaadjes, veenbessen en bamboe bladeren. Met lychee en jasmijnbloesem smaak.

Ik heb je Lief thee: een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel. Met abrikoos en sinaasappel smaak.

Omarm en Verwarm me thee: een hartverwarmende, geruststellende Rooibos thee met chocolade en kaneel stukjes. Met chocolade en specerijen smaak.

Rots in de Branding thee: een dankbare, moedige Witte thee met citroengras, vijg en vanille. Met vanille en lychee smaak.

Dit Moment is voor Jou thee: een ontspannende, kalmerende Groene thee met kamille en aardbei. Met aardbei en kamille smaak.

Lekker Leuten thee: een behaaglijke, kneuterige Zwarte thee met goudsbloem, kers en goji bessen. Met kers en moerbeien smaak.

Wat maakt een theeplank van Het Theeplankje zo bijzonder?

Met een theeplank van Het Theeplankje maak je iedere theeliefhebber meer dan blij! Het is origineel, ontzettend leuk om te geven én te krijgen en de theetjes zijn natuurlijk super lekker. Het Theeplankje wordt altijd als cadeautje verpakt, kan rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd én past door de brievenbus! Zijn de buisjes leeg? Geen probleem! Klik hier en bestel direct nieuwe buisjes óf extra voordelige navulzakken van je favoriete smaken!