,

Love is in the(e) air! Valentijn & thee

‘Tea is a hug in a mug’… Oftewel, thee is een knuffel in een kopje. Een kopje thee betekent een moment van ontspanning en bezinning, even een zen momentje voor jezelf. Dat gun je je geliefde natuurlijk helemaal! Thee cadeau geven is altijd een goed idee; thee cadeau geven met Valentijn is een super goed idee! In deze blog geef ik je een aantal tips voor een lief, leuk en lekker thee cadeau om deze Valentijn je geliefde mee te verrassen.

Ik Heb je Lief thee

De naam van deze heerlijke thee zegt genoeg, toch? Lottea Ik Heb je Lief thee is een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel. De basis van deze gearomatiseerde Ik Heb je Lief thee is Zwarte Thee Ceylon en Zwarte Thee Darjeeling. Ervaar het diepe aroma van Ceylon en het bloemige aroma van Darjeeling! Zwarte thee wordt door velen gewaardeerd door zijn aroma maar ook door de looizuren, mineralen, vitaminen, etherische oliën en cafeïne die het bevat. De thee bevat tevens een aantal bijzondere ingrediënten: sinaasappel schillen, rozenblaadjes, lavendel, goudsbloem geel, sinaasappelbloesem en korenbloem blauw. Een bijzonder, liefdevol kopje thee om samen met je geliefde heerlijk van te genieten!

Het Theeplankje Liefde

Geef een plankje vol liefde cadeau! Deze theeproeverij bevat 6 soorten losse thee en is hét cadeau voor iedere theeliefhebber! Het bevat niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals de Omarm en Verwarm me thee; een hartverwarmende, geruststellende Rooibos thee met chocolade en stukjes kaneel, en de Tot de Maan en Terug thee; een liefhebbende, toegewijde Groene thee met citroengras, goudsbloem en rozenknoppen. Door de heerlijke smaken van de bijzondere theeën en het prachtige droogbloemboeketje is dit Theeplankje hét cadeau voor iedere theeliefhebber! Met deze theeproeverij geef je een ware theebeleving cadeau waar je geliefde met volle teugen van zal genieten. Ook verkrijgbaar in een grote, luxe variant: Theeplank Deluxe Liefde.

Een cadeauset gevuld met liefde

Ook zijn er verschillende giftsets beschikbaar bij Het Theeplankje. Wat dacht je van de ‘Giftset Theeproeverij Hartjesogen’? Deze romantische Giftset is een ideaal thee cadeautje voor jouw lieve vriendin, moeder of tante! Wie verras jij dit jaar met Valentijn? De Giftset bevat 3 verschillende soorten thee in mooie buisjes, 3 heerlijke chocolaatjes, een prachtig mini droogbloemboeketje én theefilter zakjes.

Of geef de ‘Giftset Speciaal Liefste Valentijn’ cadeau. Met deze bijzondere thee giftset schiet je als ware Cupido altijd raak! Thee, chocolade, droogbloemetjes; daar maak je menig man en vrouw blij mee! Speciaal voor jouw liefste Valentijn zitten er in deze mooie thee cadeauset 3 heerlijke soorten thee, drie lekkere chocolaatjes, droogbloemetjes, theefilter zakjes én de originele Lottea Draagtas; een echte musthave voor iedere Het Theeplankje en Lottea fan! Door de bijzondere ‘Gevuld met Liefde’ opdruk is de Lottea Draagtas een echte eyecatcher!

Wil je écht indruk maken? Ga dan voor een van onze Deluxe Giftboxen, zoals de ‘Giftbox Deluxe Om van de houden’. Dé thee giftbox om verliefd op te worden! Met heel veel thee, 2 unieke Lottea theemokken én een Lottea thee maatlepel.

Altijd als cadeau verpakt

Wist je dat… alles wat je bij Het Theeplankje besteld altijd als cadeau wordt verpakt, door de brievenbus past én rechtstreeks naar de ontvanger kan worden gestuurd? Als je wil kan dit zelfs anoniem 😉. Dit jaar maken we het je wel heel makkelijk om jouw lieve Valentijn te verrassen. Alhoewel, met zoveel mooie keuzes wordt het er misschien juist weer niet makkelijker op… succes!