,

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk?

Ben of ken jij een bedrijf dat op zoek is naar een bijzonder, origineel relatiegeschenk? Wordt 2023 het jaar waarin jullie je relaties, klanten en leveranciers op een unieke manier gaan bedanken? Of is 2023 het jaar waarin jouw bedrijf een jubileum te vieren heeft en wil je het personeel eens écht goed in het zonnetje zetten? Dan ben je bij Het Theeplankje aan het juiste adres!

Er zijn natuurlijk tal van aanbieders in relatiegeschenken. Toch blijkt het lastig te zijn om een écht origineel relatiegeschenk of personeelsgeschenk te vinden. Bij Het Theeplankje vind je de meest originele en bijzondere cadeautjes voor ieder budget. Handgemaakte plankjes, heerlijke zakken thee, lieflijke giftsetjes of luxe giftboxen; we hebben het allemaal. Volledig naar eigen wens samen te stellen!

Het Theeplankje

Het Theeplankje is een originele theeproeverij met maar liefst 6 soorten heerlijke thee. Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Door het duurzame droogbloemboeketje geef je met een theeplankje een ware eyecatcher cadeau. Alle plankjes worden met de hand gemaakt en zijn dus ook nog eens uniek! De theeplankjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s zoals Bedanken en Succes. Daarnaast is het ook mogelijk om een theeplankje zelf samen te stellen!

Theeplank Deluxe

Grote zus van Het Theeplankje is onze Theeplank Deluxe. Hetzelfde concept, maar dan in een grotere, luxe uitvoering. Kies zelf 6 favoriete theeën, geef je wensen door qua droogbloemen en je hebt een unieke theeplank waar ieders ‘thee hart’ sneller van zal gaan kloppen.

Giftsets- en boxen

Naast de Theeplankjes en Theeplanken vind je bij Het Theeplankje diverse giftsets– en boxen. Wat dacht je van de Giftset Theeproeverij Toegewijd? Een lieflijk theecadeautje met 3 buisjes heerlijke thee en een mini droogbloemboeketje. Een giftset zelf samenstellen? Geen probleem! Een eigen item toevoegen aan een giftset? Geen probleem! Een giftset personaliseren? Geen probleem! Neem even contact met me op en dan bekijken we samen alle mogelijkheden.

Lottea Jubileumbox Tijd voor Feest

Bestel in de maand februari (de jubileummaand van Het Theeplankje) de Lottea Jubileumbox Tijd voor Feest en ik doneer 20% van de opbrengst aan de Stichting Een Sam voor jou! Drijfveer voor Het Theeplankje en Lottea is onze tweede dochter Lotte. Zij is in januari 2021 voor haar geboorte overleden. Al in het ziekenhuis kwam ik in aanraking met de stichting ‘Een Sam Voor Jou’. Doel van de stichting is de lege armen en handen, die door ouders zowel figuurlijk als letterlijk pijnlijk worden gevoeld vullen met een mooie, unieke, persoonlijke, handgemaakte knuffel met het gewicht van hun eigen overleden baby. Zo hebben ook wij onze eigen ‘Lotte’ Sam. De stichting krijgt geen subsidie en het werk dat wordt verzet om Sam te maken is vrijwilligerswerk. Omdat ik deze stichting een enorm warm hart toedraag doneer ik van iedere verkochte Lottea Jubileumbox (in de periode t/m 28-02-2023) 20% aan hen. Ik hoop natuurlijk op een heel mooi bedrag! Meer informatie over de Stichting Een Sam voor jou vind je hier.

Zelf samenstellen

Wil je een item personaliseren of op maat samenstellen? Een product, bijvoorbeeld chocolade of iets anders, toevoegen aan een van mijn items? Of wil je dat jouw logo terugkomt in de giftsetjes? Alles is mogelijk! Neem even contact met me op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.