, ,

Een origineel Paas presentje voor je personeel

Op zoek naar een origineel Paas presentje voor je personeel? Verras je medewerkers dit jaar met een origineel en uniek (thee) cadeautje van Het Theeplankje! Ga voor een handgemaakt theeplankje of kies voor een lieflijk theeproeverijtje inclusief paaseitjes. Ook een op maat gemaakt en gepersonaliseerd cadeaupakket behoort tot de mogelijkheden. Laat me weten wat jullie wensen zijn en samen stellen we het perfecte cadeau samen!

Lottea

Het Lottea thee assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals bijvoorbeeld de ‘Trotser dan Trots thee’; een uitblinkende, triomfantelijke Oolong thee met dadel, vijg en physalis. Een perfect theetje om je personeel een mooie boodschap over te brengen!

Theeplankjes

Het Theeplankje is een originele theeproeverij met maar liefst 6 soorten heerlijke thee. Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Door het duurzame droogbloemboeketje geef je met een theeplankje een ware eyecatcher cadeau. Alle plankjes worden met de hand gemaakt en zijn dus ook nog eens uniek! De theeplankjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s zoals Bedanken en Succes. Een echte blikvanger op de eettafel en bovenal een origineel cadeau wat uitermate geschikt is als Paas presentje voor je personeel.

Giftsets- en boxen

Speciaal voor Pasen zijn de Giftset Speciaal ‘Op je Paasbest’ en de Giftset Theeproeverij ‘Paashaasje’ samengesteld. Met de lekkerste theetjes, theefilter zakjes, droogbloemetjes, paaseitjes en een (gepersonaliseerde) Paas wenskaart! Liever zelf een cadeauset samenstellen? Ook geen probleem! Ik help je graag verder met een samenstellen van jullie ideale Paas presentje.

Het Theeplankje; met liefde gemaakt, met liefde gegeven.

Voor meer informatie mail naar [email protected]!