,

Thee geschikt als cadeau? Natuurlijk!

Hou jij ook zo van cadeautjes kopen voor je vrienden, familie of buren? Ik wel! Je wilt iemand natuurlijk graag verrassen bij een speciale gelegenheid. Hoe zeer ik ook van cadeautjes kopen ben, hoe lastig ik het soms ook vind. Want tja, je wilt origineel zijn, iets geven naar zijn of haar smaak en als het even kan moet het cadeau ook nog nuttig zijn. Heb je al eens aan thee gedacht? Iedereen houdt van thee, en iedereen houdt van cadeautjes krijgen. Een inkoppertje dus!

Thee leent zich uitstekend om cadeau te doen. Thee past bij iedere gelegenheid, of het nou een feestelijk of troostend tintje moet hebben, voor ieder moment is er wel een thee. Thee maakt blij, thee troost, thee verwarmd, thee pept op, kortom; THEE!

Het Theeplankje

De producten van het Theeplankje en het Lottea thee assortiment zijn speciaal ontwikkeld als cadeau items. Het Theeplankje is een heerlijke theeproeverij met 6 soorten losse thee. Geef het plankje een mooi plekje in huis en geniet keer op keer van een heerlijk theemomentje voor jezelf en laat ook vrienden en familie mee proeven en genieten. Het Theeplankje is verkrijgbaar in 6 verschillende thema´s: Liefde, Vriendschap, Bedanken, Iets te vieren, Succes en  Opbeuren. Voor iedere gelegenheid een Theeplankje!

Bekijk hier alle Theeplankjes.

Lottea thee assortiment

Voor Het Theeplankje worden theeën uit het Lottea assortiment gebruikt. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals ‘Ik heb je Lief thee’, een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel en ‘Boven de Wolken thee’, een troostende, liefdevolle Groene thee met amandel, kokos en kaneel. Dit maakt de theeën uniek en uitermate geschikt om cadeau te geven! Alle theeën zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingseenheden: een grote stazak, een proefzakje en een buisje.

Ontdek hier het gehele Lottea thee assortiment.

Cadeausets

Naast alle plankjes en losse theeën hebben we ook diverse cadeausets gemaakt. Deze sets zijn met liefde samengesteld en bieden de ontvanger een ware theebeleving. Er zijn 2 ‘mini’ giftsets en 1 grote, luxe cadeauset met maar liefst 8 verschillende theesoorten, 2 Lottea theemokken en een Lottea maatlepel. In alle cadeausets zit tevens een mini droogbloemboeketje wat het geheel een extra hoog cadeaugehalte geeft.

Kies hier je favoriete cadeauset.

Liefdevol en met aandacht verpakt

Wist je dat? Alle producten die je bij ons besteld liefdevol en met aandacht worden verpakt? Zo kun je alle items met een gerust hart rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen. Je maakt je cadeau compleet door een gepersonaliseerde wenskaart toe te voegen.