,

Tip 3: thee als Moederdag cadeau!

Over een aantal weken is het Moederdag! De liefste moeder van de hele wereld? Dat is die van jou! En zij verdiend het als geen ander om deze Moederdag in het zonnetje gezet te worden! Maak haar blij met haar lievelingsthee, geef haar een mooi en duurzaam droogbloemboeketje óf verwen haar dit jaar eens extra en kies voor een van de 2 speciaal voor Moederdag samengestelde thee cadeausets! Thee geschikt als cadeau voor Moederdag? Jazeker! Lees gauw verder en je weet waarom.

Giftset Speciaal ‘Liefste mama’

Verras jouw lieve mama deze Moederdag met een wel heel speciale thee cadeauset. De Giftset Speciaal ‘Liefste mama’ bevat een prachtige luxe katoenen tas bedrukt met de tekst ‘Gevuld met Liefde’, een mini droogbloemboeketje inclusief houten blokje om hem stevig neer te kunnen zetten, theefilterzakjes en 2 grote zakken Lottea thee. Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zo bevat deze set de Ik Heb je Lief thee; een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel en de Dit Moment is voor Jou thee; een ontspannende, kalmerende Groene thee met kamille en aardbei. De Giftset Speciaal ‘Liefste Mama’ is een bijzonder en origineel thee cadeau voor alle liefste mama’s van Nederland! De Giftset is een echt cadeautje om te krijgen (kan ook rechtstreeks naar de ontvanger verstuurd worden) en past gewoon door de brievenbus!

Giftbox Deluxe ‘Alles is Mama’

Met de Giftbox Deluxe ‘Alles is Mama’ geef je jouw lieve mama dit jaar met Moederdag pure liefde en thee verwennerij cadeau! De Giftbox bevat een prachtige katoenen tas bedrukt met de tekst ‘Gevuld met Liefde’, een luxe droogbloemboeketje inclusief houten blokje om hem stevig neer te kunnen zetten, een Lottea thee maatlepel, theefilterzakjes en natuurlijk de lekkerste theetjes! Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals de Trotser dan Trots thee; een uitblinkende, triomfantelijke Oolong thee met dadel, vijg en physalis, en de Tot de Maan en Terug thee; een liefhebbende, toegewijde Groene thee met citroengras, goudsbloem en rozenknoppen. Wat zal je moeder verrast zijn met dit mooie, luxe cadeaupakket! Laat haar weten hoe bijzonder ze voor je is en zet haar dit jaar net een beetje extra in de spotlight, ze verdient het!

Het Theeplankje

Een andere mogelijkheid is om je moeder te verrassen met een wel heel bijzonder en origineel thee cadeau, namelijk: Het Theeplankje! Het Theeplankje is een heerlijke theeproeverij met 6 soorten losse thee. Geef het plankje een mooi plekje in huis en geniet keer op keer van een heerlijk theemomentje. Ontdek de theeën van Het Theeplankje en ervaar de uiteenlopende geuren, kleuren en smaken. Het Theeplankje is verkrijgbaar in 6 varianten.

Bijzondere theeën

Natuurlijk zijn al onze theeën ook los verkrijgbaar. Je stelt zo als het ware je eigen thee cadeauset samen! Ga voor de Ik Heb je Lief thee, Dit Moment is voor Jou thee of Trotser dan Trots thee, voeg de Lottea thee maatlepel, theefilter zakjes en een gepersonaliseerde wenskaart toe en je moeder zal vele heerlijke theemomentjes beleven!

Droogbloemboeketje

Is jouw moeder geen thee- maar een koffieleut? Dan kun je haar dit jaar verblijden met een prachtig, duurzaam droogbloemboeketje van Het Theeplankje! Je kunt kiezen uit 6 verschillende boeketjes. Bij ieder boeketje zit een houten standaardje zodat je moeder het boeketje een mooi plekje in huis kan geven, voor maandenlang plezier! Het droogbloemboeketje wordt altijd als cadeautje verpakt, kan rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd én past door de brievenbus!

Ik hoop dat ik je met deze blog heb kunnen inspireren het perfecte Moederdag te kiezen! Liefs voor jouw mama!