,

Tip 4: een nieuwe woning? Geef thee!

Gaan je buren verhuizen? Heeft je zus haar eerste eigen huis gekocht? Of krijgen je vrienden na lang wachten eindelijk de sleutel van hun nieuwbouw woning? Reden voor een felicitatie! Natuurlijk, je kan ze een fles champagne cadeau doen, of een bos bloemen. En natuurlijk zullen ze daar blij mee zijn! Maar wat is er nu leuker dan hen op een net wat originelere manier te verrassen? Heerlijke thee of een origineel thee cadeau voor in de nieuwe woning!

Een kopje koffie of thee?

In de eerste maanden zullen de nieuwe huiseigenaren veel visite krijgen. Allemaal nieuwsgierige vrienden, familieleden en natuurlijk nieuwe buren zullen een kijkje willen komen nemen in de nieuwe woning. Er zullen tijdens deze bezoekjes vele kopjes koffie en thee geschonken worden! Een inkoppertje dus…

Feliciteer met thee!

Het Lottea thee assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Dit betekent dat de theeën zich uitermate lenen om cadeau te doen bij de meest uiteenlopende gelegenheden. Zo ook bij de aankoop van een nieuwe woning! Wat dacht je van de Hieper de Piep thee; een feestvierende, vrolijke Groene thee met munt, Papaja en perzik, of de Tijd voor Feest thee; een zwierende, uitbundige Groene thee met aardbei, rozenblaadjes en sinaasappel? Gezellige theetjes om ze te feliciteren met hun nieuwe paleisje!

Maak kennis met de nieuwe buurt!

Een andere suggestie is een leuk thee cadeausetje. Geef je vrienden of kennissen een warm welkom in hun nieuwe stulpje en bestel een gezellig thee pakket voor ze! Kennis maken met de nieuwe buren onder het genot van een kopje Lekker Leuten of Even Bijkletsen thee is natuurlijk een leuke binnenkomer. Voeg theefilterzakjes en een Lottea thee maatlepel toe zodat ze direct aan de slag kunnen met het zetten van eindeloos veel lekkere kopjes thee! Je besteld deze suggestie hier.

Het Theeplankje

Wil je nóg origineler uit de verf komen? Geef dan een Theeplankje cadeau! Dit handgemaakte houten plankje met 6 soorten losse thee en een mooi droogbloemboeketje fleurt de nieuwe keukentafel in no-time op! Deze theeproeverij is een echte eyecatcher in het nieuwe huis! Het Theeplankje is verkrijgbaar in 6 thema’s: Liefde, Vriendschap, Bedanken, Iets te vieren, Succes en  Opbeuren.

Droogbloemboeketje

Wil je toch liever bloemen cadeau geven? Je zult niet de enige zijn, dus wat dacht je van een bloemetje waar ze maandenlang plezier van zullen hebben? Op hettheeplankje.nl vind je ook verschillende soorten droogbloemboeketjes! Bij ieder boeketje zit een houten standaardje zodat ze het boeketje een mooi plekje in huis kunnen geven!