,

Tip 2: thee als cadeautje voor de jarige!

Het Theeplankje Iets te vieren ingezoomde afbeelding detail vierkant

Iedere maand of week is het weer zover: je tante, buurvrouw, vriendin, collega, neefje of kennis is jarig. Iedere maand of week is het dus wéér tijd om op de proppen te komen met een leuk cadeautje. Want dat is wat we allemaal willen toch? Een leuk en origineel cadeautje geven?

Natuurlijk, je kunt gaan voor een cadeaubon, bosje bloemen of flesje wijn. Leuk! Maar origineel? Mwoah… Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar ik weet zeker dat je met deze items de jarige zal verrassen!

Het Theeplankje Iets te vieren

Het Theeplankje is een heerlijke theeproeverij met 6 soorten losse thee en een prachtig droogbloemboeketje. Speciaal voor de verjaardagen is er een plankje met als thema ‘Iets te vieren’! Op dit plankje vind je onder andere de Hieper de Piep thee en de Tijd voor Feest thee. Als dat geen vrolijke gezichten oplevert!

Lottea thee assortiment

Ons thee assortiment bestaat uit 18 verschillende soorten thee, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals de ‘Tot de Maan en Terug thee’, een liefhebbende, toegewijde Groene thee met citroengras, goudsbloem en rozenknoppen, en de ‘Lekker Leuten thee’, een behaaglijke, kneuterige Zwarte thee met goudsbloem, kers en goji bessen. Dit maakt de theeën uniek en uitermate geschikt om cadeau te geven!

Cadeausets

Op hettheeplankje.nl vind je nog tal van mogelijkheden voor de échte theeliefhebbers. We hebben een luxe Giftbox met daarin maar liefst 8 soorten losse thee, 2 theemokken, een thee maatlepel, een mini droogbloemboeketje en theefilterzakjes. Alles om de jarige theeleut in het zonnetje te zetten!

Liever een kleine giftset? Ook deze zijn er in 2 varianten; eentje met buisjes en eentje met proefzakjes. Heerlijke theeproeverijen om de jarige job kennis te laten maken met het Lottea thee assortiment!

Droogbloemboeketjes

Is de jarige toch echt geen theeleut maar meer een bloemen fan? Ook dan kun je terecht op hettheeplankje.nl. Wees tóch origineel en geef een prachtig duurzaam droogbloemboeketje cadeau! De droogbloemboeketjes staan op een houten standaardje en kunnen dus makkelijk neergezet worden op een mooi plekje in huis.