, ,

Tip 5: wens iemand beterschap met… thee!

Is je sportmaatje ziek? Of heeft je vriend(in) zijn of haar been gebroken? Dan wil je hem of haar natuurlijk een hart onder de riem steken en beterschap wensen! Ik heb een goed idee voor je! Wens iemand beterschap met… thee! Een thee pakketje van Het Theeplankje ziet er niet alleen ontzettend gezellig uit, thee is ook nog eens hartstikke gezond! Een perfecte combi dus om iemand op te beuren en beterschap mee te wensen.

Thee is gezond!

Wist je dat… thee een bron is van antioxidanten? Thee bestaat voor zo’n 25 procent uit catechine, een krachtige antioxidant. Antioxidanten beschermen ons lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Alle theesoorten afkomstig van de theeplant Camellia Sinensis bevatten antioxidanten. Witte en groene thee iets meer dan zwarte thee, maar de verschillen zijn verwaarloosbaar. Naast antioxidanten bevatten theeblaadjes ook nog vitaminen, mineralen, cafeïne en looizuur. Thee is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens erg goed voor je!

Beterschap

Iemand die ziek is kan wel wat extra’s gebruiken. Naast dat thee gezond is, heeft thee nog meer gunstige effecten. Een kopje thee zorgt voor een warm, ontspannen en comfortabel gevoel. Even een rustmomentje voor jezelf, even helemaal niks. En dat gun je de zieke natuurlijk van harte!

Lottea thee assortiment

Het Lottea thee assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Dit betekent dat de theeën zich uitermate lenen om cadeau te doen bij de meest uiteenlopende gelegenheden. Zo ook om iemand beterschap te wensen! Neem bijvoorbeeld de Warme Opkikker thee; een kruidige, intense Chai thee met kaneel stukjes, anijs en kruidnagel. Of wat dacht je van de Kop Opperdepop thee? Dit is een opbeurende, positieve Groene thee met kaneel, dadel en kweepeer. Heerlijke theeën om snel mee op te knappen!

Cadeau inspiratie

Combineer de Warme Opkikker thee met de Kop Opperdepop thee én de Toi Toi Toi thee en je hebt een verrassend theeproeverijtje waarmee iedere zieke zich in no-time beter zal voelen! Om de boel een beetje op te fleuren voegen we er ook een mini droogbloemboeketje aan toe. Je besteld deze cadeau suggestie hier.

Het Theeplankje Opbeuren

Kan iemand in je omgeving wel wat positiviteit gebruiken? Moet je tante, nicht of tennismaatje opgebeurd worden om welke reden dan ook? Geef hen Het Theeplankje Opbeuren cadeau! Dit handgemaakte houten plankje met 6 soorten losse thee en een mooi droogbloemboeketje straalt een en al positieve energie uit! Het bevat onder andere de Warme Opkikker thee, de Troost thee en de Trotser dan Trots thee.

Is de zieke alles behalve een theeleut maar houdt diegene wel van bloemen? In hetzelfde thema, Opbeuren, hebben we ook een prachtig, duurzaam droogbloemboeketje. Bij het boeketje zit een houten standaardje zodat ze het boeketje een mooi plekje in huis kunnen geven! Voor maandenlang plezier!