,

Dit Moment is voor Jou thee

Met een kopje thee creëer je een ontspannen momentje voor jezelf. Even pauze, even niks moeten maar gewoon, genieten van een warm kopje thee. Dat is wat thee doet; je verwarmen en ontspannen. De Dit Moment is voor Jou thee bevat kamille, wat zorgt voor nog meer ontspanning en rust in je lijf en je hoofd. In deze blog ga ik dieper op deze heerlijke, relaxte thee in.

De Dit Moment is voor Jou thee is een ontspannende, kalmerende Groene thee met kamille en aardbei. De thee is allergenenvrij, suikervrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Groene thee

Voor groene thee worden de blaadjes gestoomd en daarmee wordt het oxidatieproces gedeactiveerd. Hierdoor blijven de blaadjes groen en krijgt ook de thee een lichtgroene kleur. Na het stomen worden de blaadjes gerold en gedroogd. Doordat de theeblaadjes minimaal worden bewerkt behoudt groene thee zijn antioxidanten en catechinen.

Groene thee China Sencha

De basis van deze gearomatiseerde Boven de Wolken thee is Groene Thee China Sencha: een zachte groene thee van hoge kwaliteit, met een rijke maar milde smaak. China Sencha thee heeft een mooi lichtgroen, strookvormig blad. Het vormt een mooie basis voor de andere ingrediënten in deze thee en laat alle smaken tot volle ontwikkeling komen.

Kamille

Echte kamille (Matricaria chamomilla) is een eenjarige plant uit de composietenfamilie (Asteraceae). Ze zijn snel te herkennen aan de vele hoofdjes met gele buisbloemen en witte lintbloemen. Ook heeft Kamille fijne en sterk vertakte bladeren.

Uit archeologisch onderzoek is gebleken dat de Echte kamille in Nederland voorkomt sinds de Romeinse tijd. Het is van oorsprong een Zuid-Europese soort, die zich onder invloed van de landbouw ook heeft uitgebreid naar meer noordelijke streken. Inmiddels vind je Echte kamille ook in Australië en het zuiden van Zuid-Amerika.

Kamille thee heeft een specifieke licht bittere smaak, en heeft een zeer aangenaam bloemig aroma. Aan Kamille worden enorm veel gezondheidsvoordelen toegeschreven en staat tevens bekend om haar kalmerende werking. Het helpt je te ontspannen en je zenuwen de baas te blijven.

Aardbei

De aardbei is een besvrucht welke valt onder zacht fruit, net zoals bessen en frambozen. Aardbeien bevatten weinig calorieën en veel vitamine C. Ze hebben een zoete, sappige smaak en is een enorm populaire fruitsoort.

De combinatie van deze 2 smaken maakt de Dit Moment is voor Jou thee een heerlijke, relaxte thee welke zorgt voor een echt ontspannen momentje voor jezelf!

Wat maakt Lottea bijzonder?

Het Lottea assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals de ‘In Vuur en Vlam thee‘; Een krachtige, aanbiddelijke Rooibos thee met cacao nibs en kokos. Dit maakt de theeën uniek en uitermate geschikt om cadeau te geven! Alle theeën zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingseenheden: een grote stazak, een proefzakje en een buisje. Zo kun je eindeloos uitproberen en proeven. Geniet ervan!

Bekijk hier het volledige Lottea thee assortiment!