,

Het Theeplankje Iets te Vieren

Maak een theeliefhebber blij en geef een theeplank van Het Theeplankje cadeau! Het Theeplankje is een originele theeproeverij met maar liefst 6 soorten heerlijke thee. Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Alle theeplanken van Het Theeplankje worden met de hand gemaakt en zijn dus ook nog eens uniek! De theeplanken zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s waaronder een theeplank in thema Iets te Vieren. In deze blog lees je er alles over!

Een leuke manier om thee te presenteren

Een theeplank is een originele manier om verse thee te presenteren aan je gasten. Dit kan overal zijn; thuis op je keukentafel, in je praktijk of bed & breakfast. Een theeplank van Het Theeplankje ziet er bovendien ook nog eens geweldig leuk uit; een echte eyecatcher!

Leuk om te weten!

De theeplanken van Het Theeplankje worden met de hand gemaakt uit berken multiplex hout. Gebruik van dit hout voor een theeplank heeft vele voordelen:

  • Het heeft een mooie uitstraling en past in ieder interieur
  • Berken is een overvloedige houtsoort: er vindt geen vernietiging of verstoring van de biodiversiteit plaats wanneer het wordt gekapt
  • Deze houtsoort is veilig, sterk en licht in gewicht; ideaal eigenschappen voor een theeplank
  • Het hout barst of splijt niet; je theeplank gaat dus jarenlang mee!

Theeplanken in verschillende thema’s

Bij Het Theeplankje vind je theeplanken in verschillende thema’s waaronder Iets te Vieren, Opbeuren en Vriendschap. In deze blog ga ik dieper in op de theeplank met als thema Iets te Vieren.

Het Theeplankje Iets te Vieren

Geef een plankje vol feestelijkheid cadeau! Het Theeplankje Iets te Vieren is een heerlijke theeproeverij met 6 soorten losse thee. Geef het plankje een mooi plekje in huis en geniet keer op keer van een heerlijk theemomentje. Creëer een moment voor jezelf, en laat ook vrienden en familie mee proeven en genieten.

Het Theeplankje Iets te Vieren bevat de volgende 6 theetjes:

  • Ik heb je Lief thee: een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel. Met abrikoos en sinaasappel smaak.
  • Hieper de Piep thee: een feestvierende, vrolijke Groene thee met munt, Papaja en perzik. Met citroen en perzik smaak.
  • Trotser dan Trots thee: een uitblinkende, triomfantelijke Oolong thee met dadel, vijg en physalis. Met dadel en vijg smaak.
  • Tijd voor Feest thee: een zwierende, uitbundige Groene thee met aardbei, rozenblaadjes en sinaasappel. Met aardbei en sinaasappel smaak.
  • Lekker Leuten thee: een behaaglijke, kneuterige Zwarte thee met goudsbloem, kers en goji bessen. Met kers en moerbeien smaak.
  • Om Nooit te Vergeten thee: een memorabele, dankbare Zwarte thee met kiwi plakjes, lavaswortel en passiebloem. Met grapefruit en kiwi smaak.

Wat maakt een theeplank van Het Theeplankje zo bijzonder?

Met een theeplank van Het Theeplankje maak je iedere theeleut héél erg blij! Het is origineel, ontzettend leuk om te geven én te krijgen en de theetjes zijn natuurlijk super lekker. Het Theeplankje wordt altijd als cadeautje verpakt, kan rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd én past door de brievenbus! Zijn de buisjes leeg? Geen probleem! Klik hier en bestel direct nieuwe buisjes óf extra voordelige navulzakken van je favoriete smaken!