,

Het Theeplankje Liefde

Met een theeplank van Het Theeplankje maak je iedere theeliefhebber héél erg blij! Het Theeplankje is een originele theeproeverij met maar liefst 6 soorten heerlijke thee. Niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Alle theeplanken van Het Theeplankje worden met de hand gemaakt en zijn dus ook nog eens uniek! De theeplanken zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s waaronder een theeplank in thema Liefde. In deze blog lees je er alles over!

Een originele manier om thee te presenteren

Een theeplank is een leuke manier om verse thee te presenteren aan je gasten. Dit kan overal zijn; bij je thuis, in je nagelstudio, schoonheidssalon of bed & breakfast. Een theeplank van Het Theeplankje ziet er bovendien ook nog eens super gezellig en origineel uit; een echte eyecatcher!

Wist je dat?

De theeplanken van Het Theeplankje met de hand worden gemaakt uit berken multiplex hout? Gebruik van dit hout voor een theeplank heeft vele voordelen:

  • Het heeft een mooie uitstraling en past in ieder interieur
  • Berken is een overvloedige houtsoort: er vindt geen vernietiging of verstoring van de biodiversiteit plaats wanneer het wordt gekapt
  • Deze houtsoort is veilig, sterk en licht in gewicht; ideale eigenschappen voor een theeplank
  • Het hout barst of splijt niet; je theeplank gaat dus jarenlang mee!

Verschillende theeplanken

Bij Het Theeplankje vind je theeplanken in verschillende thema’s waaronder Liefde, Vriendschap en Iets te Vieren. In deze blog ga ik dieper in op de theeplank met als thema liefde.

Het Theeplankje Liefde

Geef een plankje vol liefde cadeau! Het Theeplankje Liefde is een heerlijke theeproeverij met 6 soorten losse thee. Geef het plankje een mooi plekje in huis en geniet keer op keer van een heerlijk theemomentje. Creëer een moment voor jezelf, en laat ook vrienden en familie mee proeven en genieten.

Het Theeplankje Liefde bevat de volgende 6 theetjes:

  • Even Bijkletsen thee: een gezellige, kletsgrage Groene thee met rozenblaadjes, veenbessen en bamboe bladeren. Met lychee en jasmijnbloesem smaak.
  • Omarm en Verwarm me thee: een hartverwarmende, geruststellende Rooibos thee met chocolade en kaneel stukjes. Met chocolade en specerijen smaak.
  • Rots in de Branding thee: een dankbare, moedige Witte thee met citroengras, vijg en vanille. Met vanille en lychee smaak.
  • Dit Moment is voor Jou thee: een ontspannende, kalmerende Groene thee met kamille en aardbei. Met aardbei en kamille smaak.
  • Tot de maan en Terug thee: een liefhebbende, toegewijde Groene thee met citroengras, goudsbloem en rozenknoppen. Met honing en citroen smaak.
  • In Vuur en Vlam thee: een krachtige, aanbiddelijke Rooibos thee met cacao nibs en kokos. Met chocolade en kokos smaak.

Wat maakt een theeplank van Het Theeplankje zo bijzonder?

Met een theeplank van Het Theeplankje maak je iedere theeliefhebber héél erg blij! Het is origineel, ontzettend leuk om te geven én te krijgen en de theetjes zijn natuurlijk super lekker. Het Theeplankje wordt altijd als cadeautje verpakt, kan rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd én past door de brievenbus! Zijn de buisjes leeg? Geen probleem! Klik hier en bestel direct nieuwe buisjes óf extra voordelige navulzakken van je favoriete smaken!