, ,

Tip 1: thee als cadeau bij geboorte

Het is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven: de geboorte van een nieuw wezentje. De kraamperiode is vaak zeer intens; of je nu voor het eerst of voor de vierde keer papa en mama wordt; geen enkel baby’tje is hetzelfde en geen enkele fase verloopt zoals vorige fases. Je wilt de kersverse ouders in deze periode graag een bijzonder en liefdevol cadeau geven. Gun de nieuwbakken ouders een rustmomentje voor zichzelf en geef thee cadeau om de geboorte van het nieuwe wondertje te vieren!

Cadeautjes voor de kleine uk

Een pasgeboren baby zit natuurlijk niet te wachten op een heerlijk zakje losse thee. Nee, voor de baby zoek je naar knuffeltjes, kleertjes en speelgoed. Het aanbod is enorm, hoe vind je tussen al deze spullen nog wat bijzonders en unieks? Ik deel graag 2 tips met je.

  1. Koddige Koters

Op deze website vind je heel veel mooie items welke vaak ook nog eens gepersonaliseerd kunnen worden! Dat laatste is voor veel ouders een schot in de roos. Want de naam van hun kleintje is natuurlijk de mooiste van de hele wereld! Je vindt hier stapelbekers in zachte pastelkleuren met daarop de geboortegegevens, populaire regenboogblokken met of zonder gegevens, super zachte Meetoo Angela poppen, baby armbandjes met naam en zo nog veel meer! Met betrouwbare en snelle levering.

  1. Little One BK

Als het om kleding, accessoires en lifestyle items gaat is het bezoeken van deze website zéker de moeite waard. Een echte musthave van dit moment zijn de Merino wol slofjes; warmte regulerende slofjes met zelfreinigende eigenschappen voor de liefste newborns. Of wat dacht je van de bestseller ‘Speendoekje moon’: een lief maanvormig speendoekje van super zachte kwaliteit. Deze bijzondere items zijn erg populair als het om kraamcadeautjes gaat. Bestel ze via littleonebk.nl en je hebt je items binnen no-time gratis in huis.

Vergeet de ouders niet!

Oke, heb je inmiddels een lief cadeautje gevonden voor het kleine wondertje? Fijn! Dan wil ik je nu graag wijzen op het volgende: de ouders! Vergeet de ouders niet en geef eens thee cadeau om de geboorte van de kleine uk te vieren! Zij hebben samen een wereldprestatie geleverd, en dat mag ook beloond worden. In deze nieuwe, hectische periode hebben ze waarschijnlijk broodnodig behoefte aan een rustmomentje. Een rustmomentje met… ja! Een heerlijke kopje thee natuurlijk! De theeën van Lottea zijn hier uitermate geschikt voor. Het zijn namelijk niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Ik geef je hieronder drie tips welke uitermate geschikt zijn om toe te voegen aan je kraamcadeau pakketje:

Nieuw Leven thee: de naam zegt het eigenlijk al; vier het leven van het nieuwe mini mensje! Het is een zachte Rooibos thee vol levensvreugde, met citroengras, sinaasappel en korenbloem. De thee heeft een frisse smaak en is geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven. Vier het leven met deze verrukkelijke Rooibos thee!

Dit Moment is voor Jou thee: gun de ouders een heerlijk rustmomentje voor zichzelf met deze ontspannende, kalmerende Groene thee met kamille en aardbei.

Tot de Maan en Terug thee: de liefde voor een nieuw leven is eindeloos groot. Deze thee is een liefhebbende, toegewijde Groene thee en de ingrediënten citroengras, citroen schil, goudsbloem geel en rozenknoppen geel geven de thee een bijzondere, niet alledaagse smaak. Een thee voor een ieder die je lief hebt in je leven!

Ik hoop dat ik je middels deze blog genoeg inspiratie heb gegeven voor het perfecte kraamcadeau! Mocht je nog vragen of tips willen, schroom dan niet contact met me op te nemen; ik help je graag!