,

Waarom kiezen voor theeën van Lottea?

Er zijn ontzettend veel theemerken op de markt, waaronder theeën van Lottea. Wat maakt het ene merk ‘beter’ dan het andere merk? Soms gaat het niet om een kwestie van ‘beter dan’ maar spreekt je persoonlijke voorkeur een belangrijke rol. Er zijn een aantal criteria waar je je keuze op kan baseren.

Losse thee of theezakjes

Als eerste valt er een keuze te maken tussen losse thee en thee uit theezakjes. In deze blog lees je alles over de verschillen en de voordelen van losse thee ten opzichte van thee uit kant-en-klare theezakjes.

Kwaliteit

Zoveel merken, zoveel gradaties in kwaliteit. Voor de theeën van Lottea is gekozen voor losse thee van hoge kwaliteit. Dit maakt de thee niet persé goedkoper, maar wel beter en uiteraard lekkerder! Voor meer informatie over de herkomst van de thee kun je altijd contact met mij opnemen, alle gewenste informatie is voorhanden!

Openheid over de ingrediënten

Naast een basis, zoals Groene thee Sencha, bevatten de theeën toegevoegde ingrediënten die iedere thee een eigen smaak geeft. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus niets kunstmatigs of wat dan ook. Je hebt het dan bijvoorbeeld over citroengras, korenbloem en andere kruiden en specerijen. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van natuurlijke aroma’s. Alle ingrediënten vind je op de verpakking en op de website.

Allergenen, suikers, vegetariërs en veganisten

Tegenwoordig wil iedereen weten wat hij of zij eet en drinkt. Het is daarom belangrijk dat een theemerk al deze informatie voor je beschikbaar heeft én op de verpakking vermeldt. Op de verpakkingen van Lottea vind je altijd alle allergeneninformatie, informatie over of de thee wel of geen suiker bevat en of de thee geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Hoge kwaliteit thee, openheid over alle ingrediënten én heerlijke, pure smaken; dat is waar het Lottea thee assortiment voor staat. Geen moeilijke keuze dus lijkt me.

Het Lottea thee assortiment

Naast bovenstaande aspecten is er nog iets dat het Lottea thee assortiment extra bijzonder maakt. Het zijn namelijk niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals ‘Ik heb je Lief thee’, een liefdevolle, zoetsappige Zwarte thee met goudsbloem, sinaasappelbloesem en lavendel en ‘In Vuur en Vlam thee’, een krachtige, aanbiddelijke Rooibos thee met cacao nibs en kokos. Dit maakt de theeën uniek en uitermate geschikt om cadeau te geven! Alle theeën zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingseenheden: een grote stazak, een proefzakje en een buisje. Zo kun je eindeloos uitproberen en proeven. Geniet ervan!